Skip to content Skip to footer

Pravila privatnosti

MAJESTIC-OS poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa slanja upita preko kontakt obrasca, rezervacije preko obrasca te ostale podatke o korisniku, MAJESTIC-OS neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

MAJESTIC-OS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice. Ove podatke MAJESTIC-OS koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Slanje upita putem kontakt obrasca ili rezervacija termina putem obrasca

Podaci dobiveni od korisnika koriste se u dobroj namjeri, za potrebe za koje su dani i nisu namijenjeni trećim stranama te se trećoj strani mogu dostaviti samo uz dozvolu korisnika ili u slučajevima propisanim zakonom. Podaci dobiveni preko kontakt forme i rezervacijskog obrasca neće biti korišteni za slanje promotivnih i sličnih poruka.

Pristup osobnim podacima i ažuriranje

Korisnici imaju pravo uvida u sve osobne podatke koji se prikupljaju. Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, pod određenim uvjetima, možete koristiti svoja prava da dobijete potvrdu o obradi svojih osobnih podataka te izvršiti uvid u Vaše osobne podatke koji su pohranjeni.

Osobne podatke možete ispraviti ili dopuniti te ograničiti njihovu uporabu, prigovoriti daljnjoj ili prekomjernoj obradi, blokirati nezakonitu obradu ili zatražiti brisanje osobnih podataka.Imate pravo ishoditi od nas ispravak netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose, a koji smo dužni provesti bez nepotrebnog odgađanja. Uzimajući u obzir svrhe obrade, imate pravo dopuniti nepotpune osobne podatke, među ostalim i davanjem dodatne izjave.

Zaštita Vaših prava

Ukoliko u bilo kojem trenutku smatrate da smo prekršili Zakon o zaštiti osobnih podataka ili ste iz bilo kojeg razloga zabrinuti da osobni podaci koje držimo nisu ispravni, možete se slobodno obratiti na naš e-mail: info@majestic-os.hr.

Uklanjanje pristanka

Pristanak na korištenje Vaših osobnih podataka, u cijelosti ili dijelu, možete ukloniti u bilo kojem trenutku. Po primitku zahtjeva za uklanjanje pristanka, Vaši podaci će biti izbrisani u primjerenom roku.

Na zahtjev, u primjerenom roku obavijestit ćemo Vas jesmo li i koje smo Vaše osobne podatke prikupili tijekom Vaših posjeta našoj internetskoj stranici.

Ograničenje obrade

Imate pravo zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka u sljedećim situacijama: ako osporavate točnost; ako obrada nije zakonita, a protivite se brisanju; ako ih tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva, a nama nisu potrebni za obradu; ako ste uložili prigovor vezano za obradu Vaših osobnih podataka i čekate potvrdu.

Prenosivost podataka

Imate pravo podatke koji se odnose na Vas i koje ste nam pružili zaprimiti u strukturiranom, uobičajeno korištenom i strojno čitljivom formatu i prenijeti ih drugom pružatelju usluga tj. voditelju obrade podataka, ako su ispunjeni sljedeći uvjeti: obrada se temelji na Vašoj privoli ili na ugovoru i uz to se provodi automatiziranim putem.

Prilikom ostvarivanja svojih prava na prenosivost podataka imate pravo na izravni prijenos podataka od nas drugom voditelju obrade ako je to tehnički izvedivo.

Kako možemo izmijeniti politiku zaštite privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja dijelova podataka u svakom trenutku i bez prethodne najave. Posjetite stranicu s vremena na vrijeme kako biste bili upoznati s izmjenama ili ažuriranjem obavijesti. Naznačit ćemo datum početka primjene obavijesti.

Gdje i kako postaviti pitanja ili nas kontaktirati o Vašim osobnim podacima

Ako su Vam potrebne dodatne informacije o našim pravilima privatnosti, molimo da se obratite na naš e-mail info@majestic-os.hr.