Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Akupresura kralježnice
188,36 kn / 25.00 €

Akupresura kralježnice

Tehnika pomoću kojih se tretiraju 32 glavna meridijana isprepletena duž cijele kralježnice, a koji su direktno povezani sa svakim pojedinim organom u tijelu. Poboljšava se mobilnost kralježnice, cirkulacija u vratu koja poboljšava i samu cirkulaciju u glavi te pomaže kod glavobolja i umora. Tretiranjem meridijana, stimuliraju se i otklanjaju sve blokade duž kralježnice, što dovodi do uspostavljanja ponovne ravnoteže energetskog sustava svih stanica i organa u vašem tijelu, odnosno njihova ozdravljenja.

Neinvazivnim opuštanjem muskulature vezane na kralježnicu indirektno se oslobađaju dislocirani kralješci i pritisci na živce koji izlaze iz leđne moždine koji inerviraju sve unutarnje organe i sustave. Otvaraju se zadržani energetski tokovi, potiču fiziološki procesi regeneracije te se terapijski djeluje na ukočenost i bolove vezane uz probleme s kralježnicom (često su uzrok prevelika opterećenja organizma predugim sjedenjem, stajanjem ili izlaganjem tijela prejakim naporima).Tijelo se oslobađa napetosti, smiruju se um i emocije. Potiču se detoksikacija, izmjena tvari i jačanje mišića kralježnice čime se tijelo vraća u prirodno stanje balansa.


Trajanje: 45 min

 

Rezervirajte svoj tretman putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.