Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bojanje obrva
37,67 kn / 5.00€

Za mnoge je odabir pravilne boje obrva prava noćna mora, srećom, u Beauty studiu Majestic ćemo vam moći preporučiti najprikladniju nijansu, uzimajući u obzir vaše vlastite preferencije. Ako želite postići što prirodniji izgled, savjetujemo vam da obrve posvijetlite ili potamnite samo za jednu ili dvije nijanse.

Blijede, prozirne dlačice mogu učiniti da obrve izgledaju tanko i razbacano. Nijansiranje ovih dlačica moglo bi otkriti urednu, oblikovanu obrvu za koju niste ni znali da postoji. Iako se gustoća dlačica obrva naravno ne može promijeniti samo tijekom nijansiranja, tamnija boja će ih učiniti prirodno gušćima.

Kako se pobrinuti da ne izgledate kao da su vam obrve nacrtane? Trik je odabrati nijansu koja savršeno odgovara vašem tonu kože i boji kose. Osim bojanja obrva nudimo i uslugu korekcije obrva.

Bojanje obrva Majestic

Trajanje: 10 min

Rezervirajte svoj tretman bojanja obrva u Osijeku putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.