Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bojanje trepavica

Bojanje trepavica – naglašeni pigment koji kreira efekt “maskare”. Ovaj je tretman lak i bezbolan, a donosi dugotrajne rezultate. Bez ekstenzija, ne oštećuje trepavice te ih štiti. Efekt traje i do mjesec dana.

24 h nakon tretmana potrebno je ne prati trepavice vodom, a nakon toga možete sve, kao i stavljati maskaru. Kako ne biste skinuli boju s trepavica, preporučuje se skidati šminku nježnim sredstvima koja nisu na bazi ulja.

Posjetite naš salon u Osijeku i doživite vrhunsku uslugu bojanja trepavica. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da uživate u bezbolnom tretmanu koji traje do mjesec dana. Štitimo vaše trepavice i pružamo dugotrajne rezultate.

Rezervirajte svoj tretman bojanja trepavica u Osijeku putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.