Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Depilacija voskom

Depilacija voskom je uobičajena metoda uklanjanja dlačica koja se koristi u mnogim kozmetičkim salonima diljem Hrvatske. Ova tehnika se može primijeniti na različitim dijelovima tijela, kao što su noge, ruke, bikini zona, lice i pazuha.

Vosak se nanosi na kožu i zatim se uklanja brzim pokretima u smjeru rasta dlačica. Uklanjanje dlačica voskom je učinkovito i traje dulje vrijeme u usporedbi s drugim metodama uklanjanja dlačica.

Naš salon depilacije voskom koristi samo najbolje proizvode kako bi osigurao najbolje rezultate i smanjio nelagodu tijekom postupka. Naši stručnjaci za njegu kože će Vam pružiti kvalitetnu uslugu i osigurati da se osjećate ugodno tijekom postupka.

Posjetite naš salon u Osijeku i doživite vrhunsku uslugu depilacije voskom. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da Vaša koža izgleda i osjeća se sjajno.

Majestic depilacije voskom

Rezervirajte termin

Rezervirajte svoj tretman putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.