Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Medicinska masaža
195,90 kn / 26.00€

Usluga medicinska masaža

Medicinska masaža je najčešća vrsta terapije i najpoznatija terapija koja se danas radi. Ona opušta i tretira cijelo tijelo kroz nježno masiranje duž mišićnih vlakana dugim potezima prema srcu.

Medicinska masaža ne samo da pomaže u opuštanju, već ima i značajne fiziološke prednosti, te prednosti uključuju smanjenje toksičnosti u mišićima, poboljšanje razine kisika u krvi i cirkulaciji. Ova vrsta masaže prikladna je za sve koji cijeli dan sjede za stolom i imaju zategnut vrat ili česte glavobolje.

Medicinsku masažu ponekad nazivaju klasičnom masažom jer je to jedan od najčešćih oblika terapije masažom. Ako se želite opustiti, dekompresirati i osloboditi napetosti mišića, ova masaža je savršena za vas. Idealna je i za sve koji nikada nisu bili na profesionalnoj masaži — vjerujte nam, nakon prve ćete se vratiti po još!

 

Trajanje: 45 min

Rezervirajte svoj tretman medicinske masaže u Osijeku putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.