Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sportska masaža
165,76 kn - 195,90 kn / 22.00€ - 26.00€

Namijenjena sportašima i ostalima koji mogu posebno opteretiti svoje tijelo. Uključuje tehnike koje pomažu u izbjegavanju ozljeda, hlađenju nakon napora i poboljšavaju ukupnu izvedbu. Sportska masaža može uključivati ​​pasivno istezanje, terapiju dubokog tkiva kao i tehnike opuštanja.

Izvrsno je za sportaše koji žele maksimizirati performanse i fizičku kondiciju. Povećava snagu, izdržljivost i fleksibilnost ciljanim pokretima mišića i istezanjem tetiva. Rezultira manjom napetošću mišića i boljom cirkulacijom. 

Za one koji su u intenzivnom treningu ili pripremi za zahtjevnu fizičku aktivnost nudimo paket od 5 tretmana s popustom za optimalne rezultate.

Sportska masaža Majestic

         Trajanje: 30 min. / 45 min.

Rezervirajte svoj tretman sportske masaže u Osijeku putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.