Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Stretching tretman
113,02 kn / 15.00€

Stretching

Istezanje je oblik tjelesne vježbe u kojoj se određeni mišić ili tetiva (ili mišićna skupina) namjerno savija ili rasteže kako bi se poboljšala osjećajna elastičnost mišića i postigao ugodan mišićni tonus. Rezultat je osjećaj povećane kontrole mišića, fleksibilnosti i raspona pokreta. Istezanje se također koristi u terapiji za ublažavanje grčeva i poboljšanje funkcije u svakodnevnim aktivnostima povećanjem raspona pokreta. U svom najosnovnijem obliku, istezanje je prirodna i instinktivna aktivnost svih živih bića. Povećanje fleksibilnosti kroz istezanje jedno je od osnovnih načela tjelesne kondicije. Uobičajeno je da se sportaši i rekreativci istežu prije (za zagrijavanje ) i nakon vježbanja u pokušaju da smanje rizik od ozljeda i povećaju performanse.

Istezanje može biti statičko ili dinamičko, pri čemu su statička istezanja potpomognuta fizioterapeutom dok stacionarna i dinamička rastezanja uključuju kretanje mišića tijekom istezanja.

Trajanje: 45 min

Rezervirajte svoj tretman putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.