Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trigger point masaža: parcijalna
195,90 kn / 26.00€

Trigger point masaža

Miofascijalne trigger točke ( MTP ), također poznate kao trigger točke , opisane su kao hiperiritabilne točke u skeletnim mišićima. Oni su povezani s opipljivim čvorovima u zategnutim trakama mišićnih vlakana i obično su veličine graška . Uspješan protokol liječenja oslanja se na identificiranje trigger točaka, njihovo rješavanje i, ako su sve trigger točke deaktivirane, produljenje zahvaćenih struktura duž njihovog prirodnog raspona kretanja i duljine.

U slučaju mišića, gdje se provodi većina tretmana, uključuje istezanje mišića korištenjem kombinacija pasivnog, aktivnog, aktivnog izoliranog (AIS) i proprioceptivnog neuromuskularnog olakšavanja (PNF) istezanja kako bi bilo učinkovito. Fasciju oko mišića također treba tretirati kako bi se produljili i razriješili obrasci naprezanja, inače će mišići jednostavno biti vraćeni u položaje gdje će se vjerojatno ponovno razviti trigger točke.


Trajanje: parcijalna 90 min

 

Rezervirajte svoj tretman putem naše web stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku s potvrdom Vašeg termina, uz koji šaljemo QR kod za plaćanje. Skeniranjem koda putem KEKS Pay aplikacije možete platiti uslugu jednostavno, brzo i sigurno. Iz samog salona ili pak prije dolaska, kako Vama najbolje odgovara.